Back-to-school-tip – Gezonde Laseta champignon muffins!

De scholen zijn weer begonnen!

De vakantiedagen zijn (bijna) over en de kinderen gaan weer terug naar school. Het normale leven met hun vrienden, sport, school en eten en drinken begint weer. Maar waar houden kinderen van?
Juist … vakanties !!! Maar wat nu?

Waarom duren de vakanties niet wat langer? Laseta Mushrooms helpt je hiermee in de keuze van eten! Kinderen eten vaak koekjes in de pauzes die veel slechte suikers bevatten. Dit past goed in het wel bekende pattroon van het schoolleven. Al met al niet een vakantiegevoel!

Probeer daarom nu de  Gezonde Laseta champignon muffins en kinderen kunnen genieten van een heerlijke muffin vol met proteïnes, vitamines en krijgen een vol gevoel in de pauze. Het is ook super makkelijk te maken!

Wat heb je nodig voor 6 muffins?

  • 6/7 eieren
  • Scheutje (koffie) melk
  • Kruiden: peper en een klein beetej zout, klein beetje oregano
  • 6 gemiddelde champignons
  • In blokjes gesneden ham of kip
  1. Vooverwarm de over naar 180 graden. Pak een muffin bakvorm voor 6 muffins. Zorg ervoor dat de bakvormen voorzien zijn van een dunne laag olie of boter aan de binnenkant zodat de muffins makkelijk uit de bakvormen kunnen worden gehaald.
  2. Doe de eieren in een kom en voeg de kruiden en melk toe. Klop de eieren samen met het melk en de kruiden tot een romige substantie. Omdat de melk is toegevoegd, wordt het mengsel wat romiger, maar kan desgewenst worden weggelaten.
  3. Maak de champignons schoon en maak de champignons klein, daarna toevoegen bij de mix.
  4. Voeg de mix toe in de bakvormen en plaats het in de oven voor 20 minuten. Doe de oven uit na 20 minuten, maar haal de muffins er pas uit als de oven helemaal is afgekoeld!

Healthy Muffin Laseta Mushroom

 

 

 

 

 

 

 

De Gezonde Laseta champignon muffins zijn klaar, genieten!